Saturday, September 5, 2009

raya

i watched 2 days and 1 night, hehe funny dohh that show. ade Kang Hodong, Lee Seunggi, Lee Sugeun, MC Mong, Kim C and Jiwon. they are all so freaking funny! esp Lee Sugeun and MC Mong. lol. nah, watch yang nih, ni pon funny jugak ->

that one diorang main ping pong, ade lagi satu
diorang main zombi game. Sugeun was freaking funny! biting Kang Hodong and Lee Seunggi. lol. i can never miss that show.

________

to : Aqilah


yeap, aku berterima kasih dekat kau sebab tunjuk lagu Sorry Sorry mase dekat kl haritu.

THANK YOU!!

ELF will definitely kill you. they wont care about the song Why I Like U in your blog. muahahahahaha! lol. JK JK...
Oh yea, Mak Long kate Acu no choice, kene tidur dekat hall so kau dan aku tidur dalam bilik aku :) :)
aku jealous gila dekat fan yang actually cakap dengan Eunhyuk! ahhhh!!!
the video yang Key snapping dekat Jonghyun tu, yeap, dia cakap "don't lie" but in a harsh way, almost like a swear. tengok die pout. COMEL!!
cheeh! Kyuhyun kau selamatkan Onew kau jugak!! dua dua kau punya! lol
pokok tu dah mati daun, dah botak tapi dahan dahan masih kuat!
yang gbr gbr yang aku kate aku nak jumpa diorang tu, Eunhyuk dgn Leeteuk hot gila kan ??!! lol
yela, nanti aku call kau :):):)

BYE BYE!!!

1 comments:

Aqilah said...

aku tak kisah sangat kalau elf nak hunt me down because it'll take a while sbb aku tersorok di malaysia ni. tapi aku takut aku dok kutuk org kelate dengang tengganu ni. HAHA. diorang nak hunt me down ambik masa 5 jam je. :P